Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Omaisviestintä

Asutko kaukana ja olet huolissasi miten omaisesi pärjää? Omaisviestinnän kautta saat lähes reaaliaikaisen tiedon omaisesi voinnista ja tarpeista.  Näet omasta älypuhelimestasi tai tietokoneeltasi kuka hoitaja hänen luonaan on käynyt, milloin ja mitä omaisellesi kuuluu. Omaisviestinnän kautta voit myös turvallisesti viestiä omahoitajan kanssa.

 

Hoivapalvelu MaijaLiisa 

Perustettu vuonna 2015. Toimimme Keski-Suomen alueella: Äänekoski, Konnevesi, Uurainen, Saarijärvi. Tarjoamme palveluita asiakkaan kotiin. 

Työntekijämme ovat luotettavia, koulutettuja ja ammattitaitoisia. Teemme yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa, joten mukanamme saattaa olla myös opiskelijoita.

Apua on saatavilla jokaisena viikonpäivänä klo 7-21. Yöhoitoa tarvittaessa sopimuksen mukaan.  

Käytämme Fastroin Hilkka-asiakastietojärjestelmää. Omaisilla on mahdollisuus seurata hoitoa reaaliaikaisesti ja olla yhteydessä hoitajan kanssa omaisviestinnän kautta.

Noudatamme työssämme ehdotonta vaitiolovelvollisuutta. 

Yritys on hyväksytty Äänekosken kaupungin palvelusetelituottajaksi.

Palveluseteli on kunnan sitoumus maksaa yksityisen palveluntuottajan antamasta palvelusta osuus. Maksupäätös tehdään asiakkaan tulojen perusteella.

Lue lisää palvelusetelistä

Yrityksellä  on potilas- ja vastuuvakuutus. 

 

 

Yrityksen arvot

  • Kaikki palvelu perustuu asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.
  • Kunnioitus asiakkaita ja heidän itsemääräämisoikeuttaan kohtaan.
  • Luotettavuus ja joustavuus: annetaan ammattitaitoista palvelua ja noudatetaan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta. Pyrimme työssämme joustamaan tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.
  • Yksilöllisyys: asiakkaalla vapaus valita itselle tarpeelliset ja sopivat palvelut. Kohtelemme asiakkaitamme yksilöinä.
  • Turvallisuus: huolehditaan asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta turvallisuudesta.
  • Kiireettömyys: annetaan aikaa riittävästi asiakkaan hyvään palveluun ja kohtaamiseen.