Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hoivapalvelu MaijaLiisa

Toimimme Keski-Suomen alueella: Äänekoski, Laukaa, Konnevesi, Uurainen, Saarijärvi. Tarjoamme palveluita asiakkaan kotiin. 

Työntekijämme ovat luotettavia, koulutettuja ja ammattitaitoisia. Meillä työskentelee vakituisesti 3 lähihoitajaa, 1 sairaanhoitaja ja 2 siivoojaa. Teemme yhteistyötä myös oppilaitosten kanssa, joten joukossamme saattaa olla myös opiskelijoita.

Apua on saatavilla jokaisena viikonpäivänä klo 7-21. Yöhoitoa tarvittaessa sopimuksen mukaan. Olemme aina tavoitettavissa 24h.  

Käytämme Fastroin Hilkka-asiakastietojärjestelmää. Omaisilla on mahdollisuus seurata hoitoa reaaliaikaisesti ja olla yhteydesä hoitajan kanssa, OMAISVIESTINNÄN kautta.

Noudatamme työssämme ehdotonta vaitiolovelvollisuutta. 

Yritys on hyväksytty Äänekosken kaupungin ja Laukaan kunnan palvelusetelituottajaksi.

Palveluseteli on kunnan sitoumus maksaa yksityisen palveluntuottajan antamasta palvelusta osuus. Maksupäätös tehdään asiakkaan tulojen perusteella.

Lue lisää palvelusetelistä

Yrityksellä  on omavalvontasuunnitelma sekä potilas- ja vastuuvakuutus. 

Teemme yhteistyötä Keski-Suomen Muistiyhdistyksen kanssa. Katso lisää Keski-Suomen Muistiyhdistyksen sivuilta

 

 Olen Maija-Liisa, lähihoitaja ja hoivapalveluyrittäjä. Minulla on kokemusta vanhusten kotihoidosta, vanhusten palveluasumisesta, vanhusten laitoshoidosta, lastenhoidosta ja sairaanhoidosta. 

Minä ja työntekijäni, teemme työtä sydämellä. Asiakkaat ovat meille tärkeitä. Kohtelemme heitä arvokkaasti ja kunnioittavasti. Hoidamme heitä yksilöinä, huomioimme heidän toiveensa ja tapansa. Tuomme heidän arkeensa pieniä ilonaiheita joka päivä. Kehumme, kannustamme, kuuntelemme, pidämme huolta, välitämme. Annamme asiakkaalle aikaa ja joustamme tarvittaessa. Toimimme pienenä tiiminä ja asiakkailla on omahoitaja. Vähennämme myös omaisen huolta niin hyvin kuin pystymme. Teemme yhteistyötä omaisten lisäksi myös muiden hoitoon osallistuvien, mm. kotisairaanhoidon ja muistihoitajan kanssa.  

 

 

Yrityksen arvot

  • Kaikki palvelu perustuu asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.
  • Kunnioitus asiakkaita ja heidän itsemääräämisoikeuttaan kohtaan.
  • Luotettavuus ja joustavuus: annetaan ammattitaitoista palvelua ja noudatetaan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta. Pyrimme työssämme joustamaan tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.
  • Yksilöllisyys: asiakkaalla vapaus valita itselle tarpeelliset ja sopivat palvelut. Kohtelemme asiakkaitamme yksilöinä.
  • Turvallisuus: huolehditaan asiakkaan fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta turvallisuudesta.
  • Kiireettömyys: annetaan aikaa riittävästi asiakkaan hyvään palveluun ja kohtaamiseen.